VI ER DIN

SoMe

Den Digitale Løsning

I det 21. århundrede kan du ikke drive virksomhed uden at have styr på virksomhedens digitale profil. 

Mulighederne og spørgsmålene er mange, når man skal have styr på eller til at intensivere virksomhedens digitale profil eller markedsføring. 

“Alle virksomheder skal være på Facebook” – Ja, måske for tilstedeværelsens skyld eller for at have muligheden for at kommunikere med kunderne eller besvare evt. spørgsmål. Men fordi Facebook er tidens største sociale medie er det ikke ensbetydende med, at du skal placere 100% af dit markedsføringsbudget på Facebook.  

LØSNINGER BASERET PÅ KUNDERS BEHOV

Vi skaber løsninger for virksomheden, baseret på kunders behov, og udvikler strategier ud fra hvilke platforme der styrker brandets position i det digitale univers. 

At have en konkret plan for de sociale medier er et must før man går i gang. Man skal have sat nogle mål for, hvad det er man gerne vil opnå med at være på de sociale medier. Man skal udvælge de kanaler, der er vigtige for netop ens virksomhed og finde frem til, hvor ens målgruppe befinder sig. Man skal også gøre op med sig selv, hvor mange ressourcer man reelt set har til at udføre planen.

NORDPAA

SoMe-Strategi

step 1

Sæt dine mål

  • Det er vigtigt at definere nogle klare mål for sin SoMe strategi.
step 2

Bliv klogere på din målgruppe

  • Gennem en målgruppeanalyse får du indsigt i, hvordan du kommunikerer til din målgruppe.
w
step 3

Find din tone-of-voice

  • Brandets personlighed og tone of voice skal være klart defineret.