Greve Midtby Center

Et solidt samarbejde

Greve Midtby Center har arbejdet sammen med Nordpaa i en årrække efterhånden og Vi har hjulpet med flere forskellige digitale løsninger. 

Flere digitale produkter

Greve Midtby Center valgte at stoppe deres magasin eller specialavis udgivelser efter det havde været en fast del af deres markedsføring i flere år. De ville gerne nå ud til kunderne i de tidsrum som kunderne kunne. 

Greve Midtby Center ligger lige ved en station og det er nærtliggende for borgere i Greve at handle det ind man lige står og mangler når man er på vej hjem fra arbejde.

At se muligheden og at turde prøve noget nyt

En oplagt mulighed var at få aktiveret kundens købelyst inden de ankom til Greve og i dette tilfælde blev svaret på denne løsning et Webmagasin. Et online univers der blander inspiration til læseren med gode tilbud. 

I dette tilfælde er der ikke tale om traditionelle webmagasiner som ligger tilgængeligt i PDF form og kan være svære at tyde på mobilen. Her er tale om en decideret hjemmeside som er skræddersyet til alle platforme men som har magasin lignende indhold kombineret med tilbud.

Løste Opgaver

  • Design og opsætning af hjemmeside
  • Webmagasiner

Se eksempel på webkatalog her

Nordpaa Media   |   +45 26 29 56 54   |   kontakt@nordpaa.media   |   CVR: 37986305